Tvoja novogodišnja odluka: Usavršiti veštine javnog nastupa!

0
34
Foto: Facebook

Tvoja novogodišnja odluka!

Seminar je namenjen svim ljudima, bez starosnih ili drugih ograničenja, koji žele da unaprede veštine neophodne za uspešan javni nastup, a naročito onima čije profesije podrazumevaju dobre govorniče sposobnosti. Trening-seminar predstavlja intenzivnu varijantu Uvodnog kursa retorike i javnog nastupa.

Kako se izboriti sa tremom, kako izbeći blokadu prilikom izlaganja, koji je značaj ispravne gestikulacije, šta su retorski šumovi i poštapalice i kako ih otkloniti, šta čini dobar govor i šta karakteriše dobrog govornika temu su o kojima će biti reči tokom trening-seminara „Javni nastup i retorika“.

Princip radioničarskog rada nalaže da svaki polaznik aktivno učestvuje u radu. Pored vežbi prezentacijskih veština i vežbi oslobađanja od treme, polaznici će se susresti i sa pripremom i izlaganjem improvizovanog govora.

Radionicu vodi edukator Škole retorike i javnog nastupa Radovan Perović. Znanja iz oblasti retorike i besedništva sticao je na Pravnom fakultetu i Fakultetu političkih nauka. Govori: Prvo mesto u kategoriji „Slobodna tema“ na XIX takmičenju u besedništvu studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu; Prvo mesto u kategoriji „Autorska beseda“ na XXII festivalu besedništva „Sirmium lux verbi“; Treće mesto u kategoriji „Autorska beseda“ na XXIII festivalu besedništva „Sirmium lux verbi“. Nosilac je venca besedništva.

Seminar traje 6 sati, i održaće se 25. decembra 2016. godine od 12h u ulici Kneza Miloša br. 4 u prostorijama JAZAS-a.

Cena/članarina za učešće za studente i nezaposlene je 1900 a za zaposlene 2500 dinara.

Možete se prijaviti slanjem mejla na javnigovor@gmail.com, ili preko prijavnog formulara.

https://www.facebook.com/events/432935086830551/

Izvor: facebook.com

ODGOVORITE