Ovaj komad će vas učiniti najstilizovanijim dasom ove zime!

0
21
Ovaj komad će vas učiniti najstilizovanijim dasom ove zime!

Rajan Gosling: Ovaj komad će vas učiniti najstilizovanijim dasom ove zime!

Iako nam se polako bliže zimske temperature, poznati glumac i neprikosnoveni šarmer Holivuda ne propušta priliku da zablista, doduše u netipičnoj zimskoj kombinaciji.

Volite polo majice i jedva ste odlučili da ih odložite u ormar do naredne sezone? Rajan Gosling vas ohrabruje da ne zaboravite omiljeni komad tokom hladnijih meseci i ima ideju za vas.

Naime, na nedavnom snimanju šou programa kod Elen Dedženeres, glumac nam je pokazao kako da zablistamo u polo majici u malo formalnijoj kombinaciji.

Ako želite formalni stil prožet dozom opuštenosti, pre svega investirajte u svečaniju polo majicu sa otvorenom kragnom u stilu 1950-ih.

Elegantan sat dao je Goslingu dozu elegancije, a što se tiče pantalona on se opredelio za skladne plave pantalone u svetlijim tonovima, koje su dodatno doprinele dozi elegancije.

Da je izabrao tamniju nijansu pantalona postojao bi rizik od toga da poprimi pomalo uniformisani izgled. Cipele u istoj nijansi sa majicom zaokružile su odličan modni izraz poznatog glumca.

Izvor: menshealth.rs

ODGOVORITE