9 najboljih komada za večerašnji izlazak

0
20
Dasa

NIJEDNA VAM NEĆE ODOLETI: 9 najboljih komada za večerašnji izlazak

Predstavljamo vam 9 fantastičnih muških komada koji će vam pomoći da izgradite jedinstveni stil neponovljivog zavodnika.

BLEJZER OD PLIŠA

Muški blejzer u sportskom stilu je nešto što će vas definitivno razlikovati od drugih. Kada govorimo o boji, najbolja opcija su tamnije nijanse zemljanih boja poput maslinasto zelene, smeđe ili sive, piše Guardian.

KOŠULJA

Umesto klasičnih belih košulja probajte da unesete dozu neočekivanog birajući pomalo ekstravagantne košulje od recimo svile, u svetloplavoj ili sivoj boji. Za one hrabrije, tu je opcija u vidu bledo rozih košulja.

PANTALONE SA PRINTOM

Ozbiljnost klasičnih pantalona ublažite tako što ćete kupite sve popularnije formalne pantalone sa različitim, najčešće geometrijskim printovima.

NAKIT

Što se tiče nakita u trendu su narukvice izrađene od različitih metala u savremenom minimalističkom duhu.

ESTRAVAGANTNI SMOKING

Lepo skrojen smoking u boji vina sa reverima i džepovima od drugog materijala prestaviće vas kao muškarca od stila u maniru zlatnih 1950-ih godina.

ROLKA

Hladni praznični dani se ne mogu zamisliti bez rolki od laganijih materijala poput kašmira. Preporučujemo vam rolku u sivoj boji.

PARTY KOŠULJA

Kada govorimo o novogodišnjim žurkama poželjno je da u svom ormaru imate neku otkačenu košulju sa interesantnim printom.

ZIMSKI KAPUT

Zimski kaput će vam dati dozu ozbiljnosti i elegancije u isto vreme. Vodite računa o tome da vam kaput ne bude prevelik, a što se tiče boje, ove sezone su u trendu u takozvanoj ponoćnoj tamnoplavoj boji.

CIPELE

Da biste zaokružili fantastičnu kombinaciju, biće vam potrebne i kvalitetne cipele. Stilisti preporučuju klasične lakovane party derni cipele.

Izvor: menshealth.rs

ODGOVORITE